Националната телевизия ще излъчи тържествения концерт-спектакъл Мост на небесата“, организиран от

...
Националната телевизия ще излъчи тържествения концерт-спектакъл Мост на небесата“, организиран от
Коментари Харесай

БНТ ще излъчи концерта Мост на небесата на фондация Нашият дом е България на Светли понеделник

Националната телевизия ще излъчи тържествения концерт-спектакъл „ Мост на небесата “, проведен от фондация " Нашият дом е България ", на Светли понеделник, 17 април от 15.00 ч.

 

Концерт-спектакълът е част от двудневния фестивал " Мост на небесата " 2022 година, проведен от патриотичната фондация " Нашият дом е България "  по случай Възкресение Христово, празника на Св. Константин и Елена, на Деня на светите братя Кирил и Методий и на българската писменост.

 

Мероприятието се организира на 20 и 21 май м.г. край скалния феномен " Божият мост " до с. Лилюче, зрителите станаха очевидци на достоверен пасхален концерт с истински светлинни детайли в композиция с невероятната естествена атмосфера на откритата сцена под звездното небе. 

 

В празничната стратегия на концерта в гората пред мистичната каменна статуя, феновете се любуваха на тържествени църковнославянски песнопения, на палитра от красиви фолклорни песни, на шедьоври от класическата музика, на рецитали на текстове от Свещеното Писание и слова на светци, приказно обрисувани от профилирано художествено осветяване.

 

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!   

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР